Teamfoto LM Bedrijven
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden
Houd uw woning lekvrij Redactie, 6 april 2024
Hulp bij een lekkage in huis
LM Bedrijven weet hoe vervelend lekkage in huis is; wij handelen snel!

Schade en overlast door lekkages zijn te voorkomen in huis. Het voorkomen van lekkages is dan ook van groot belang om onverwachte reparatiekosten en mogelijke schade aan uw woning te vermijden. Ontvang nuttige adviezen over het voorkomen van lekkages in huis en de rol van lekdetectie bij het handhaven van een waterdichte omgeving door deze blog te lezen.

Een effectieve preventieve maatregel is het periodiek inspecteren en onderhouden van het dak en de dakgoten. Controleer of er geen beschadigde dakbedekking is, geen ontbrekende dakpannen zijn en dat de goten niet verstopt zijn, om wateraccumulatie te voorkomen. Het inspecteren van de waterleidingen op vaste tijdstippen is erg belangrijk. Let goed op corrosie, druppels of vochtplekken om problemen te voorkomen.

Bij kleine problemen direct repareren voorkomt u grote lekkages. In de badkamer en keuken kunnen snel lekkages optreden. Bekijk vaak de afdichtingen rond kranen, douchekoppen en toiletten. Vervang versleten kit op tijd om waterinfiltratie te voorkomen.

Bij de bouw of verbouwing van uw woning kunt u kiezen voor waterbestendige materialen. Waterbestendige verf, vochtwerende gipsplaten en waterdichte afdichtingen kunnen helpen bij het verminderen van het risico op lekkages. Een te hoge waterdruk kan leidingen beschadigen en lekkages veroorzaken.

Zorg voor een veilige waterdruk in uw huis door een drukregelaar te installeren. Dit kan de levensduur van leidingen verlengen en het risico op lekkages verminderen. Dit draagt bij aan het verminderen van lekkages en het voorkomen van energieverlies door leidingen.

Zorg ervoor dat zichtbare leidingen zijn goed geïsoleerd, vooral in koude omgevingen zoals de kelder. Het gebruik van apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en boilers kan lekkages veroorzaken. Zorg ervoor dat u de slangen en aansluitingen van deze apparaten regelmatig inspecteert en ze vervangt als dat nodig is.

Voor het vermijden van lekkages is het cruciaal om regelmatig onderhoud te doen en preventieve maatregelen te treffen. U kunt genieten van een zorgeloze en lekvrije woonomgeving door deze tips op te volgen. Neem bij lekkageproblemen contact op met LM Bedrijven om deze voor u op te sporen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.