Teamfoto LM Bedrijven
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Lekkage in kelder

Lekkage souterrain en kelders

Het is lastig om een lekkage in een kelder of souterrain te detecteren. Meestal bevinden kelders en andere ondergrondse constructies zich onder het grondwaterpeil. Er zijn meerdere types lekkage van een kelder met evenveel mogelijke oorzaken. Een langdurige vochtoverlast door lekkage beschadigt de constructie en zal de overlast doen toenemen. Het is dus verstandig om een lekkage in uw kelder of souterrain op tijd op te lossen! LM Bedrijven helpt u graag in Lelystad en omgeving bij deze problemen.

Kelderlekkage opsporen en oplossen

Om de kelderlekkage te verhelpen, moeten we de bron ervan vinden. Met behulp van innovatieve technieken en specialistische kennis kan LM Bedrijven lekkages opsporen en precies lokaliseren. Door gebruik te maken van deze technieken kan het probleem meestal worden opgespoord en opgelost zonder een grote ingreep te hoeven doen.

Mogelijke oorzaken

Wateroverlast in de kelder kan een gevolg zijn van een bouwkundig probleem of van leidingen en afvoeren die door of boven de kelder lopen. Door de beperkte ventilatiemogelijkheden in deze ruimtes kan een lekkage of vochtprobleem ideaal zijn voor ongedierte zoals zilvervisjes en schimmels. Het is daarom van groot belang om deze schimmelvorming zo snel mogelijk te behandelen, omdat dit nadelige effecten kan hebben op de gezondheid.

Onze diensten kosten u vaak niets

Als uw vraag is of de service die wij als lekdetectiebedrijf verlenen u veel geld zal kosten, is het antwoord meestal negatief. Na de aankoop van uw woning heeft u een opstalverzekering afgesloten, die schade aan de permanente elementen van uw huis dekt. De kans is groot dat uw verzekeraar de kosten van onze diensten zal vergoeden. Als u behoefte heeft aan lekdetectie in Lelystad of omgeving, kunt u contact met ons opnemen via 085 106 1217 of een vrijblijvende offerte aanvragen.


Gerelateerde pagina's

Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor lekkage kelder opsporen?

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.