Teamfoto LM Bedrijven
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Riool lekkage opsporen

Rioollekkage? Wij hebben het antwoord!

Als expert op het gebied van rioollekkages helpen wij bewoners van Lelystad en omgeving bij het lokaliseren van de oorzaak van het probleem. Indien u een mogelijke rioollekkage vermoedt, zijn er verschillende kenmerken waar u op kunt letten. Als er lekkage is, kunt u vaak rioolvliegjes aantreffen in uw woning.

Het riool is het leefgebied van deze kleine grijze insecten, die doorgaans een grootte hebben van ongeveer 3 mm. Indien deze beestjes uw woning binnenkomen, gebeurt dit hoogstwaarschijnlijk door middel van een lek in het riool. Als u naast de vliegjes een onaangename rioolgeur in huis ruikt, is de kans zeer groot dat er een lekkage is in het riool.

Wij adviseren u om zo snel mogelijk een expert in te schakelen vanwege de schadelijke lucht en onhygiënische dieren die uit het riool omhoog komen. In Lelystad en de omliggende gebieden kunt u vertrouwen op onze professionele diensten bij LM Bedrijven. Als u onmiddellijk hulp nodig heeft, kunt u ons bereiken via 085 106 1217 of het onderstaande formulier invullen voor een offerte.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij ons kunt u rekenen op moderne detectietechnieken om lekkages in het riool snel op te sporen. Het mooie is dat onze lekdetectie in de meeste gevallen vergoed wordt door uw opstalverzekering. Onze diensten zijn geliefd bij verzekeringsmaatschappijen omdat wij geen hak- of breekwerk hoeven uit te voeren.


Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor riool lek opsporen?

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.