Direct een lekdetectiebedrijf nodig in Lelystad?Bel 085 106 1217Of vul het formulier in

Lekkage plafond opsporen in Lelystad

Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Lekkage plafond opsporen in Lelystad

Heeft u hinder van vochtplekken of andere schade aan uw plafond? Met behulp van onze lekdetectie bespaart u op kosten voor onnodig sloop- en herstelwerk. Vaak worden de kosten van het opsporen van de lekkage vergoed door de verzekeraar.

Last van lekkage in plafond, wat nu?

Indien het dak direct boven het plafond van uw huis zit, kunt u het beste meteen een dakdekker inschakelen. Wanneer het dak zich niet direct boven het plafond bevind, is het verstandig om LM Bedrijven in te schakelen. Wij kunnen zonder hak- en breekwerk de lekkage voor u opsporen. Zodra we het lek hebben opgespoord, schrijven we een helder en gedetailleerd rapport voor u.

Vaak vergoed door uw verzekering

Met behulp van dit rapport is het duidelijk waar de lekkages zich bevinden, zodat een loodgieter of dakdekker precies weet waar hij zijn werk moet doen. Na het ontvangen van dit rapport kunt u het doorsturen naar de verzekering, die in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie dekt. Dankzij deze aanpak bent u snel verlost van de lekkage en bespaart u in veel gevallen de kosten die kunnen ontstaan na hak- en breekwerk.

Heeft uw plafond last van lekkage en wilt u dit snel en vakkundig laten detecteren? Schakel de professionals van LM Bedrijven in als u in Lelystad woont! Wilt u meer informatie of een offerte? Vul het contactformulier op deze pagina in!

Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


Logo van VCA
VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.