Teamfoto LM Bedrijven
Lekdetectie dak Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Lekdetectie dak

Daklekkage opsporen in Lelystad

Het team van LM Bedrijven is gespecialiseerd in het detecteren van lekkages op daken. Het kan gebeuren dat de oorzaak van een daklekkage verderop in het dakvlak ligt dan waar de daadwerkelijke lekkage zichtbaar is. Bij platte of vlakke daken komt het voor dat de oorzaak van een lekkage meters verderop ligt dan waar de lekkage zich manifesteert.

Wij zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en hebben goed opgeleide meettechnici om daklekkages op te sporen. Voordat we het onderzoek starten, analyseren we of er sprake is van een lekkage in de dakbedekking of dat er andere mogelijke oorzaken zijn. Wij hanteren diverse technieken om daklekkages op te sporen.

Wij speuren naar de oorsprong, maar wij herstellen de oorzaak soms niet. Neem altijd contact op met uw verzekeringsmaatschappij omdat onderzoekskosten en herstelkosten meestal vergoed worden door uw verzekering. Indien u meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt, neem dan contact met ons op. U kunt contact opnemen via 085 106 1217 of door het invullen van het formulier op deze website.

Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.