Teamfoto LM Bedrijven

Leidinglekkage opsporen in Lelystad

Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Leidinglekkage opsporen in Lelystad

Heeft u te maken met leidinglekkage? Het kan een lastig probleem zijn, of het nu de leidingen in uw badkamer, keuken of andere ruimtes zijn. Wij zijn er om u te helpen. Lekkende leidingen kunnen voor veel overlast zorgen, maar de exacte locatie en oorzaak van het lek zijn niet altijd gemakkelijk te achterhalen. Of het nu in uw badkamer-, keuken- of andere leidingen is, wij helpen u bij het opsporen en verhelpen van het probleem. Bent u op zoek naar een oplossing zonder te breken en slopen? Onze vakmensen in en om Lelystad kunnen u helpen bij leidinglekkage in uw badkamer-, keuken- of andere leidingen.

Bij het opsporen van leidinglekkage maken we gebruik van diverse methoden. Pas nadat we uw woning hebben geïnspecteerd, kunnen we bepalen welke methode het beste past bij uw situatie. Elke constructie is anders en daarom is onze aanpak vrijwel nooit hetzelfde. We begrijpen dat u zich zorgen maakt over de kosten van onze werkzaamheden, maar dat is niet nodig. Professionele lekdetectie is hoogstwaarschijnlijk wat uw verzekeraar aanbeveelt, dus u hoeft waarschijnlijk niet zelf voor de factuur op te draaien.

De oorzaak van uw lek? Snel gevonden met lekdetectie!

Bent u in het ongewisse over de oorsprong van de lekkage, maar wilt u wel graag de bron hiervan snel opsporen? Professionele lekdetectie in Lelystad is hetgeen waar u naar op zoek bent! Bel 085 106 1217 en wij kunnen u verder helpen. Wenst u eerst een prijsopgave te ontvangen? Vul dan ons contactformulier in.

Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.