Teamfoto LM Bedrijven
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden
De meest gangbare lekkages in woningen Redactie, 11 maart 2024
LM Bedrijven helpt u graag bij het opsporen van waterleiding lekkage.
Lekkageproblemen kunnen snel escaleren, dus het is belangrijk om lekken zo snel mogelijk op te sporen.

Lekkages in huis kunnen variëren van hinderlijke druppels tot ernstige schade aan de woning. De moderne lekdetectie biedt technologieën om de meest voorkomende lekkages op te sporen zonder dat er grootschalige sloopwerkzaamheden hoeven plaats te vinden. We zullen enkele veelvoorkomende lekkages bekijken die kunnen worden geïdentificeerd met behulp van geavanceerde lekdetectietechnieken.

Dak lekkages

Daklekkages zijn een alomtegenwoordig probleem voor huiseigenaren. Lekkages kunnen ontstaan door beschadigde dakbedekking, ontbrekende dakpannen of een slechte afdichting bij schoorstenen. Thermografie wordt toegepast in moderne lekdetectie, waardoor experts exacte locaties van lekkages kunnen vinden zonder dat er grootschalig sloopwerk vereist is.

De gebruikelijke lekkages in uw badkamer

Lekkages in de badkamer kunnen onopgemerkt blijven, maar vochtplekken op de muren of het plafond zijn vaak indicatoren van problemen met de sanitaire installaties. Met behulp van lekdetectie, waaronder vochtigheidsmeters en thermische camera's, kunnen experts vlot de oorsprong van de lekkage achterhalen. Hierdoor kan onnodige schade aan uw huis voorkomen worden.

Advies bij waterleidinglekkages in uw woning

Wanneer rubber beschadigd is, kit- en voegwerk gescheurd zijn, of lekkages in de afvoer (riolering) voorkomen, kunnen er lekken ontstaan in de waterleidingBij lekdetectie wordt er geluisterd naar het geluid van waterstroom in leidingen met behulp van akoestische technologieënVia deze methode wordt de exacte plek van de lekkages ontdekt

Radiators die lekken vertonen

Lekkages kunnen voorkomen bij radiatoren als gevolg van slijtage of defecten in de constructie. Bij hedendaagse lekdetectietechnieken wordt thermografie toegepast om temperatuurverschillen rond radiatoren te meten en lekken te identificeren. Hierdoor worden lekkages bij radiatoren snel opgespoord en behandeld.

Identificeer onopgemerkte waterleidinglekkages

Schade aan leidingen kan resulteren in onopgemerkte lekkages. Specialisten kunnen met behulp van endoscopie moeilijk toegankelijke gebieden bekijken. Hierdoor worden lekkages snel gedetecteerd om extra schade te vermijden.

Bent u op zoek naar hulp?

Dankzij moderne lekdetectietechnieken, zoals thermografie, akoestische methoden en endoscopie, kunnen specialisten lekkages snel en nauwkeurig lokaliseren. Als u denkt dat er een lekkage in uw huis is, is het verstandig om een professionele lekdetectieservice in te schakelen om de bron van de lekkage op te sporen. Informeer bij LM Bedrijven voor een deskundig lekdetectieonderzoek in Lelystad en omstreken!

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.