Teamfoto LM Bedrijven
Lekkage plat dak Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Lekkage plat dak

Het hebben van een lekkage aan uw platte dak kan ernstige waterschade aan uw huis veroorzaken. Het niet direct verhelpen van een lekkage aan uw dak kan leiden tot houtrotproblemen in uw dakconstructies. Daarnaast kan het vocht doordringen in de muren en plafonds. Vaak is de bron van een lekkage zeer klein en kan het lastig zijn om deze zelf te achterhalen. Gelukkig kunnen de specialisten van LM Bedrijven u hierbij ondersteunen!

Traceren lekkage plat dak

Het komt voor dat we met het blote oog een lek op een plat dak kunnen waarnemen, maar de oorzaak van de lekkage kan zich soms ver verwijderd bevinden van waar het lek zichtbaar is. Daarom maakt LM Bedrijven gebruik van uiteenlopende technieken om nauwkeurig te bepalen waar de lekkage vandaan komt. Hierdoor wordt tijd bespaard en wordt onnodig hak- en breekwerk voorkomen bij de reparatie van de lekkage.

Wanneer je te maken hebt met een daklekkage, is het essentieel om inzicht te hebben in dakconstructies en aanverwante bouwkundige constructies, zoals kozijnen, dakopbouw, schoorstenen of andere gevelwerken. Met veel ervaring in lekdetectie kan LM Bedrijven u snel van dienst zijn. Ook als er grind ballastlagen, tegels of groen aanwezig zijn, kunnen wij met behulp van onze apparatuur de lekkage in uw platte dak of dakbedekking detecteren.

Schakel een expert in en bespaar kosten

Ondanks dat het tegenstrijdig lijkt, zien we in de praktijk dat het inschakelen van een specialist zoals LM Bedrijven daadwerkelijk kosten bespaart. Met behulp van moderne technieken, zoals infrarood apparatuur, kunnen we lekkages detecteren zonder dat er ingrijpende werkzaamheden nodig zijn. Niet alleen vinden wij de oorzaak van de lekkage, maar wij assisteren u ook gedurende het reparatie- en/of verzekeringstraject. Dit is een zeer efficiënte aanpak en kan u veel kosten besparen.

Schakel LM Bedrijven in

Heeft u hulp nodig bij het opsporen van de oorzaak van uw daklekkage in Lelystad en omstreken? Wij staan voor u klaar om u te assisteren bij het herstel. Of het nu gaat om een lekkage in uw woning, bedrijfspand of elders, wij kunnen u helpen bij het vinden van een passende oplossing. Onze hulplijn op 085 106 1217 staat klaar om uw oproep te beantwoorden. U kunt ook het contactformulier gebruiken als u dat liever heeft.

Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.