Teamfoto LM Bedrijven
Lekkage dakkapel Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Lekkage dakkapel

Het is nooit prettig als er lekkages ontstaan in de dakkapel op de meest onhandige tijdstippen. Als je een lekkage in de dakkapel wilt herstellen, is het essentieel om eerst te weten wat de oorzaak is. Bij een lekkende dakkapel kunnen in eerste instantie de volgende zaken worden gecontroleerd.

Zijn er onderdelen van de dakkapel die kapot zijn, ontbreken of los zitten? Is het lood in de dakkapel gescheurd, weggezakt of beschadigd door de wind? Zitten er scheuren of kieren in de zijwanden van de dakkapel? Zijn de kitnaden degelijk gemonteerd? Is er sprake van houtrot of andere beschadigingen? Is er lekkage bij het raam? Mocht er geen sprake zijn van een gebrek bij deze punten, maar er is wel een lekkage? Dan staat LM Bedrijven voor u klaar!

LM Bedrijven - experts in dakkapel lekdetectie en reparaties.
Lekdetectie onthult de bron van dakkapel lekkages, zelfs als het onzichtbaar lijkt.

Lekkage dakkapel voorkomen

Het gezegde 'voorkomen is beter dan genezen' is ook in deze situatie van toepassing. Toch kunnen lekkages niet altijd voorkomen worden. Met name als de oorzaak ligt bij verouderd materiaal of een slechte installatie van de dakkapel. Gelukkig zijn er manieren om lekkages van een dakkapel te vermijden. Regelmatig onderhoud kan bijvoorbeeld veel problemen voorkomen.

Om schade aan de dakkapel te voorkomen, is het belangrijk om de sneeuw van het dak te verwijderen tijdens de winterperiode. Sneeuw kan namelijk veel druk uitoefenen op de dakconstructie en lekkages veroorzaken. Zorg ervoor dat je dak regelmatig vrij is van bladeren en ander vuil. Op zichzelf zullen deze kleine dingetjes geen schade veroorzaken. Het is beter om te voorkomen dan te genezen als je schade wilt vermijden. Zorg ervoor dat vuil zich niet opstapelt en wees er op tijd bij.

Bij LM Bedrijven maken we gebruik van geavanceerde technieken voor lekdetectie om lekkages in dakkapellen op te sporen. Bij LM Bedrijven kunnen we bijvoorbeeld rookgasdetectie inzetten om een lekkage bij een dakkapel op te sporen. Elke dakkapel lekkage vereist echter een specifieke aanpak. Met onze uitgebreide ervaring kunnen we vrijwel altijd de oorzaak achterhalen. Neem daarom contact op met LM Bedrijven via 085 106 1217 of vul het formulier in op deze website.

Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.