Direct een lekdetectiebedrijf nodig in Lelystad?Bel 085 106 1217Of vul het formulier in

Lekkage badkamer

Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Lekkage in de badkamer laten opsporen in Lelystad

Een lekkage kan nare waterschade aan uw woning veroorzaken. Denk aan schimmelplekken op uw muren en plafonds, of verslechterde staat van het hout van uw meubels, vloer of dak. Een lekkage in uw badkamer opsporen is dan ook van groot belang!

Bij LM Bedrijven maken we gebruik van geavanceerde apparatuur om lekkages in de badkamer op te sporen, zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. Bij LM Bedrijven maken we gebruik van moderne technologie om op een efficiënte manier lekkages in de badkamer op te sporen, zonder dat er hak- en breekwerk nodig is. Bij LM Bedrijven maken we gebruik van moderne apparatuur om lekkages in de badkamer op te sporen, zodat u niet langer in het puin blijft zitten na een lekdetectie.

Betrouwbare lekidentificatie in de badkamer door LM Bedrijven.
LM Bedrijven minimaliseert ongemak met nauwkeurige badkamer lekdetectie.

Waar komen lekkages in de badkamer voor?

In de badkamer zijn er vaak lekkages, zoals in de douche, het bad, het toilet, de wastafel en de waterleidingen Om verdere schade te voorkomen is het belangrijk om regelmatig te controleren op lekkages en ze snel op te lossen Beschadigingen aan leidingen in de badkamer zijn vaak de oorzaak van lekkages in de badkamer

Leidinglekkages detecteren in Lelystad

Als gevolg van ouderdom of slijtage kunnen leidingen lekken. Wanneer de leidingen verkeerd met elkaar verbonden zijn, kan er speling tussen de leidingstukken ontstaan. Wij maken gebruik van moderne technieken om deze lekkage(s) op te sporen, namelijk ultrasone trillingen en in het geval van warm water, een thermo-grafische camera.

Afvoer lekkages detecteren

Het is erg vervelend als er lekkages voorkomen in de afvoer, omdat dit kan leiden tot ongewenste geuren in uw badkamer. Er zijn ook gevallen waarin de afvoer van uw toilet, douche of wastafel beschadigd kan raken om een andere oorzaak. Ook bij een lekkage in de badkamer kan een ultrasone lekdetectie ingezet worden om dit vast te stellen.

Lekkage in de muur van uw badkamer

Bij LM Bedrijven kunnen we de lekkende badkamer muur detecteren. Net zoals bij leidingen onder de vloer, is het vaak moeilijk om te bepalen waar de (lekkende) leidingen zich precies bevinden. Onze warmtebeeldcamera brengt in kaart waar de leidingen zich bevinden en welke leiding lekt. Ook kunnen we andere problemen detecteren die een lekkage in de muur van de badkamer kunnen veroorzaken. Indien er sprake is van een lekkage in een betegelde muur van de badkamer, kan het water de muur zijn binnengedrongen via verouderde kitranden.

Lekkage in het bad opsporen

Dit probleem van waterlekkage komt regelmatig voor en kan diverse oorzaken hebben. Mogelijke oorzaken van een lekkage zijn een lek in de kraan, de waterleidingen, de afvoerleiding of het afvoerputje, ook kunnen de naden niet goed waterdicht zijn. Bent u mogelijk geconfronteerd met een lekkage in de badkamer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen via 085 106 1217.

Dankzij innovatieve apparatuur kan LM Bedrijven een lekkage in de badkamer opsporen. Het gebruik van deze geavanceerde instrumenten maakt hak- en breekwerk overbodig bij het detecteren van lekkages in de badkamer. Dit is zeer handig, omdat u daardoor niet nog dagenlang in een chaos hoeft te verblijven na een lekdetectie in uw badkamer.

Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


Logo van VCA
VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.