Teamfoto LM Bedrijven
Lekdetectie binnen Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Lekdetectie binnen

Snel lekkages binnenshuis opsporen

Als er een lek in uw huis is en u weet niet waar het vandaan komt, kan lekdetectie een uitkomst bieden. Dit zorgt ervoor dat de meeste waterlekkages kunnen worden opgespoord zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas komt. LM Bedrijven is de specialist op het gebied van lekdetectie in Lelystad en omgeving en staat voor u klaar.

Wanneer is lekdetectie nodig?

Als je te maken hebt met een vochtprobleem, zoals schimmel- en vochtplekken op muren en plafonds of onverklaarbaar stijgend waterverbruik, is het niet altijd direct duidelijk wat hiervan de oorzaak is. Om de verzekeraar te overtuigen de vervolgschade van waterlekkage te vergoeden, moet je meestal een lekdetectierapport hebben. Hiermee toon je namelijk aan dat het ontstaan van het lek niet jouw eigen schuld is. Wanneer er sprake is van een gaslek, is het noodzakelijk om meteen in actie te komen. Gaslekken kunnen namelijk gevaarlijk zijn. Sluit daarom de hoofdkraan en neem contact op met een specialist in lekdetectie om het gaslek op te sporen en te laten repareren.

LM Bedrijven staat voor u klaar in Lelystad
Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.