Teamfoto LM Bedrijven
Detectiemethoden Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Detectiemethoden

Bij het vinden van een lekkage worden verschillende methodes toegepast. De gekozen methode hangt af van waar de lekkage zich bevindt en wat voor soort lekkage het is. De specialist in lekdetectie zal waarschijnlijk een van de volgende methodes gebruiken:

Methode Omschrijving

Druktest

Bij deze methode worden de leidingen gevuld met een gas wat traceerbaar is op het moment dat het bij de lekkende plek naar voren komt. Op deze manier wordt de lekkage snel en simpel gevonden

Vochtmetingen of hygrometrie

Voor deze methode word een apparaat gebruikt welke meet waar in de leiding veel vocht wordt opgehouden. Op deze manier wordt de plaats van de lekkage bepaald.

Kleurstof

In de leiding wordt een kleurstof toegevoegd welke zich mengt met het water. Op de plek waar de lekkage is zal deze kleurstof het eerste te zien zijn en de plek van de lekkage duidelijk zijn

Ultrasone detectie

Deze methode werkt met geluiden. Het apparaat vangt de meest kleinste geluiden op die niet met een menselijk oor te horen zijn. Op die manier wordt de plek van de lekkage in kaar gebracht.

Infraroodcamera

Deze infraroodcamera detecteert warmteverschillen. Door juist warm of koud water door de leidingen te laten stomen, kan de lekkage in kaart worden gebracht.

LM Bedrijven staat voor u klaar in Lelystad
Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.