Teamfoto LM Bedrijven
Lekkage opsporen Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Lekkage opsporen

Lekkage opsporen

Wanneer u te maken heeft met een lekkage op een moeilijk bereikbare plek waar je zonder hak- of breekwerk niet bij kunt komen, kan het opsporen van de oorzaak een uitdaging zijn. In dat geval is het verstandig om LM Bedrijven te benaderen. Wij beschikken over verschillende methoden om de lekkage op te sporen, zonder dat er hak- of breekwerk nodig is. Voor het opsporen van de lekkage maken wij onder andere gebruik van infraroodcamera's, hygrometrie en kleurstoffen.

LM Bedrijven - uw betrouwbare partner voor lekdetectie zonder schade.
Efficiënte lekdetectie: LM Bedrijven beperkt hak- en breekwerk met innovatieve tools.

Bij elke lekkage zullen wij de optimale methode kiezen. Na het ontdekken van het lek, zorgen wij voor een rapportage. Met behulp van deze rapportage kunt u een professional inschakelen om de lekkage voor u op te lossen. De vakman kan dankzij het rapport direct aan de slag, omdat de locatie van het lek al bekend is. Mocht u hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met LM Bedrijven via 085 106 1217 of vul het formulier in. Wij zijn er om u te helpen!

LM Bedrijven staat voor u klaar in Lelystad
Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.