Teamfoto LM Bedrijven
Lekkage vloerverwarming Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Lekkage vloerverwarming

Heeft u dringend hulp nodig bij het opsporen van het lek in uw vloerverwarming? Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact op met LM Bedrijven in Lelystad en omgeving via 085 106 1217. Mocht u graag een offerte willen ontvangen, dan kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.

Professionele lekdetectie in Lelystad

Ons team is volledig uitgerust om zonder enige schade de oorzaak en locatie van het probleem te achterhalen. U hoeft vaak niets te betalen voor onze service. De schade aan de vaste elementen in uw woning wordt gedekt door uw opstalverzekering. U hoeft doorgaans geen eigen geld te investeren in het opsporen van lekkages in uw vloerverwarming.

Lekkage in uw vloerverwarming?

Bent u geconfronteerd met een lekkage in uw vloerverwarming? Onze experts staan voor u klaar in Lelystad en in omliggende gebieden om u te assisteren bij het vinden van de leklocatie en oorzaak. Als u de leidingen snel wilt laten herstellen, kunnen wij u doorverwijzen naar een betrouwbare loodgieter die het probleem meteen voor u kan verhelpen. Bij ons kunt u niet alleen op een rapport rekenen, maar zoeken wij altijd naar een totaaloplossing voor uw probleem. Zo hoeft u zelf niet te zoeken, bent u verzekerd van vakkundige hulp en heeft u snel weer een warm huis.

Gerelateerde pagina's

LM Bedrijven staat voor u klaar in Lelystad
Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.