Teamfoto LM Bedrijven
Lekkage pannendak Wij staan in Lelystad voor u klaar!
Een Lekdetectiebedrijf
Werkzaam in Lelystad, hoofdvestiging Leeuwarden

Lekkage pannendak

Lek in pannendak detecteren

In de meeste gevallen komen lekkages vaker voor bij platte daken, maar door het toegenomen aantal hevige stormen de afgelopen jaren is het ook steeds gebruikelijker geworden om lekkages bij pannendaken te zien. Over het algemeen is een lekkage aan uw schuine pannendak meestal te wijten aan schade aan een dakpan, veroorzaakt door weersomstandigheden of slijtage. Maar soms is de oorzaak minder voor de hand liggend en kunnen wij een lekdetectie voor u uitvoeren. Meestal is de oorzaak van een lekkage in het pannendak zo klein dat deze niet met het blote oog waarneembaar is. Ultrasoon detectie is een betrouwbare methode om een lek in het pannendak op te sporen.

Pannendak lekdetectie - Vertrouw op LM Bedrijven voor hulp.
Zelfs de kleinste gebreken, zoals beschadigde dakpannen of slechte isolatie, kunnen lekkages veroorzaken.

Lekkage schuin dak opsporen?

Het opsporen van een lekkage in uw schuine pannendak kan gedaan worden door te letten op de volgende zaken: Indien uw dakpannen kapot of loszittend zijn, kunnen ze lekkages veroorzaken. Beschadigingen rondom de schoorsteen, dakkapel of dakgoot kunnen eveneens lekkages veroorzaken. Daarnaast kan het voorkomen dat er bladeren, takken en ander vuil in de dakgoot terechtkomen. Tot slot kan er algen- en mosgroei op de dakpannen aanwezig zijn, wat eveneens lekkages kan veroorzaken. Als u geen zichtbare gebreken kunt vinden die de lekkage kunnen veroorzaken, neem dan contact op met LM Bedrijven via 085 106 1217.

Voor het opsporen en mogelijk repareren van daklekkages in Lelystad kunt u bij LM Bedrijven terecht. Twijfel niet om meteen contact met ons op te nemen als u een onzichtbare lekkage aan uw pannendak heeft. Mocht het nodig zijn om de lekkage niet zelf te herstellen, ontvangt u een rapport dat een dakdekker kan gebruiken om de lekkage zonder onnodig hak- en breekwerk op te lossen. Neem contact op met 085 106 1217 of vul het contactformulier in.

LM Bedrijven staat voor u klaar in Lelystad
Over ons

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1217

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over LM Bedrijven

Voor het opsporen van alle waterlekkages binnenshuis bent u bij ons aan het juiste adres. Doormiddel van het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij zonder hak- en breekwerk alle lekkages opsporen! Na de inspectie ontvangt u een keurig digitaal rapport met de bevindingen. Deze kan door de verzekering en/of herstelbedrijven gebruikt worden. Door de jarenlange ervaring van de vakmannen van LM Bedrijven bent u bij ons altijd in goede handen.


VCA

Reviews van LM Bedrijven

Door B.A
Op 16 januari 2023
10

Helemaal top.

Door Stefan Brouwer
Op 8 juni 2022
10

Zeer geschikte werkwijze, professioneel, snel en vriendelijk. Een verademing!

Door Lennard Miedema
Op 15 januari 2021
10

Ontzettend fijne kerel, goede service en mooi advies gekregen. Aan te raden en ben vaste klant voortaan!

Door Edu De goede
Op 6 januari 2020
10

Kosteloos advies van dit bedrijf gekregen hoe ik het beste mijn lekkage kan oplossen!

Door K
Op 4 oktober 2019
8

Vakkundig de lekkage opgespoord en alles netjes geregeld.

Door M.V
Op 19 februari 2019
8

Supper tevreden lekkage gevonden

Door Toby Benjamin
Op 12 november 2018
10

Alex is een zeer vakkundige man en weet wat hij doet. Wij dachten een lek te hebben in de grond en bleek toch wat aan de CV te zijn. Zijn benadering naar een klant is prettig en op basis van vertrouwen. Wij kunnen LM Bedrijven van harte aanbevelen.