Lekkage in Lelystad?

Als u op zoek bent naar een lekdetectiebedrijf is het kwaad in de meeste gevallen al geschiet. Wacht nooit te lang met het inschakelen van een expert bij lekkage. De schimmels die ontstaan zijn niet alleen slecht voor uw woning, maar brengen uw gezondheid ook in gevaar. Of het nu gaat om lekkage in uw badkamer of om lekkage in uw kelder, bij de ervaren specialisten van LM Bedrijven zit u in Lelystad en de omgeving van Lelystad goed.

De oorzaak vaststellen

Lekkage is vrij simpel te herkennen aan opvallende vochtplekken. Deze bevinden zich meestal op uw plafond, muren of vloer. De plek waar de vochtplekken ontstaan is echter zelden de plek waar het lek zich bevindt. Ga daarom nooit zelf op zoek naar de oorzaak, maar schakel de vakmannen van ons lekdetectiebedrijf in. Wij lokaliseren het probleem met behulp van speciale lekdetectie apparatuur. Zonder te hakken of breken komen wij met een passende oplossing en leveren wij een professioneel eindrapport.

Spoedgeval?

Bij lekkage is snelle hulp van groot belang. Heeft u te maken met een spoedgeval in Lelystad of omgeving? Geen probleem! Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar en helpen u direct!