Lekkage opsporen in Lelystad

Als u te maken heeft met lekkage kunt u natuurlijk zelf op zoek gaan naar de oorzaak. Echter raden wij dit af. Het lek bevindt zich namelijk zelden op de plaats waar u vochtplekken ziet. Voorkom het onnodig openbreken van uw muur of plafond en schakel een ervaren specialist van LM Bedrijven in. Wij hebben in Lelystad en omgeving al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Dus we zijn u ook graag van dienst!

Ga voor zekerheid

Ga voor zekerheid en schakel bij lekkage een lekdetectiespecialist in. Wij werken met geavanceerde apparatuur en sporen een lek binnen de kortste keren op. Of het nu gaat om problemen in uw riolering of om lekkage in uw badkamer. Van thermografie tot endoscopie, voor elk type lek hebben wij de geschikte detectiemethode. Met onze hulp weet u zeker dat het lek zonder extra sloopwerk gevonden wordt.

Bent u bang dat u te maken krijgt met hoge kosten als u een lekkage laat opsporen? Geen paniek. Verzekeraars zijn voorstanders van lekdetectie en vergoeden dit in de meeste gevallen vanuit uw opstalverzekering.