Uw lekdetectiebedrijf in Lelystad

Heeft u te maken met vochtplekken op uw plafond? Of ligt er constant een plas water in uw kelder? Grote kans dat u te maken heeft met lekkage. Ga nooit zelf op zoek naar de oorzaak van het lek, maar schakel een lekdetectiebedrijf in. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een lek is en zijn u daarom in Lelystad en omgeving graag van dienst.

Als u voor ons kiest kunt u rekenen op kennis en vakmanschap. Wij gaan professioneel te werk en bieden u de hulp waar u naar op zoek bent. Onze specialisten sporen met behulp van geavanceerde apparatuur de oorzaak van het lek op en zorgen voor een passende oplossing. Na afloop ontvangt u van ons een uitgebreid rapport met daarin de oorzaak, de detectiemethoden en alle werkzaamheden die zijn uitgevoerd.

Vergoed door uw verzekering

Bent u bang dat de kosten van de inspectie hoog op zullen lopen? Geen paniek. Als u kiest voor een professioneel lekdetectiebedrijf worden de kosten in de meeste gevallen vergoed vanuit uw opstalverzekering. Verzekeraars zijn namelijk erg te spreken over onze detectiemethoden, omdat wij geen sloopwerkzaamheden hoeven uit te voeren om lekkages te verhelpen. Wilt u hier meer over weten? Of wilt u direct een afspraak maken voor een lekdetectie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.