Lekkage laten opsporen in Emmeloord?

Een verstopt riool, een kapotte douchebak of een gesprongen leiding. Dit zijn allemaal voorbeelden uit de lijst met oorzaken van lekkages. Maar niemand zit te wachten op lekkage en dat begrijpen de lekdetectie specialisten van LM Bedrijven als geen ander. Daarom staan wij in Emmeloord en omgeving al jaren voor onze klanten klaar. Wij sporen dagelijks lekkages op en beschrijven deze door middel van een professionele rapportage.

Lekdetectie door een professional

Als u een specialist inschakelt voor het opsporen van een lek wilt u natuurlijk dat dit professioneel gedaan wordt. Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit! Onze lekdetectie specialisten werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur. Van speciale camera’s tot rookmachines, voor elk type lek hebben wij een speciale detectiemethode.

Wilt u de oorzaak van uw lekkage door een specialist laten opsporen, maar ziet u op tegen de kosten? Het voordeel van het inschakelen van een lekdetectiebedrijf is dat de kosten voor de detectie vaak geheel vergoed worden vanuit uw opstalverzekering. Uw verzekeringsmaatschappij kan u hier meer over vertellen.

Schakel een specialist in

Direct een afspraak maken, omdat u met spoed een lek wilt laten opsporen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 - 106 12 17. Ook kunt u onderstaand formulier invullen om een afspraak te maken. U hoort zo snel mogelijk van ons.