Lekdetectie in Dronten

Heeft u na noodweer te maken gekregen met lekkage? Of zit er een verstopping in uw riool die voor lekkage in uw badkamer zorgt? De ervaren lekdetectie specialisten van LM Bedrijven staan voor u klaar in Dronten en omgeving. Wij hebben de beschikking over professionele apparatuur en kunnen het oorzaak van het lek snel voor u achterhalen.

Direct een afspraak maken, omdat u met spoed een lekdetectie specialist nodig heeft? Bel 085 - 106 12 17 en wij staan zo snel mogelijk bij u op de stoep.

Lekkage snel verleden tijd

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een lekkage kan zijn. Daarom zorgen wij altijd voor een snelle en passende oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring is het lek in uw leiding of rioolbuis snel verleden tijd. Bent u bang dat de kosten voor lekdetectie erg hoog zijn? Hier hoeft u zich niet druk om te maken. In de meeste gevallen wordt lekdetectie vergoed vanuit uw opstalverzekering.

Contact met uw specialist

Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken via 085 - 106 12 17 of vul het formulier hieronder in. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.